Жена похарчи 50 000 долара за пластични операции, за да

...
Жена похарчи 50 000 долара за пластични операции, за да
Коментари Харесай

Жена похарчи 50 хиляди долара, за да заприлича на Мелания Тръмп

Жена похарчи 50 000 $ за пластични интервенции, с цел да замязя на Мелания Тръмп, оповестява „ Дарик ". 42-годишната Клаудия Сиера от Хюстън се решила на хирургическите интервенции след забележка от мъж.

Клаудия имала комплекси във връзка с външността си и страдала от ниско самочувствие още откогато била на седем години. Майката на две деца се справяла някак до тази година, когато излязла на среща с мъж, малко откакто се преборила с рак на гърдата, означават английски медии.
Жената си спомня, че той изискал шофьорската ѝ брошура и откакто тя му я дала, той ѝ споделил, че наподобява доста по-възрастна в сравнение с е. Това преляло чашата и Клаудия решила да си направи пластични интервенции и да замязя на Мелания Тръмп, която счита за мощна, очарователна и сексапилна жена.

Освен това тя погледнала към първата дама на Съединени американски щати, с цел да потърси ентусиазъм да се отърси от облика си на типичната майка и стопанка, както сама тя го дефинира. След няколко хирургически намеси на обща стойност 50 000 $ тя придобила напълно друга осанка.
„ Смятам, че с първата дама си приличаме.Унижават я, само че тя остава мощна жена. Искам хората да виждат това и у мен ", споделя Клаудия Сиера.

Тя признава, че в този момент се усеща щастлива с новия си външен тип. „ Чувствам се като фенкис, като преродена. Гледам се в огледалото и не мога да допускам, че съм аз ", споделя дамата. Тя признава, че се любува на външността си и ѝ се случва да върви из дома си, да поглежда към прозорците и да се радва на отражението си.
Когато я видяло след интервенциите, фамилията й било ненадейно, споделя още Клаудия. Все още съм аз, само че това е една по-добра версия на самата мен, споделя дамата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР