Жена почина, след като акула откъсна крака й пред очите

...
Жена почина, след като акула откъсна крака й пред очите
Коментари Харесай

Акула уби жена пред очите на 5-годишната ѝ дъщеря

Жена умря, откакто акула откъсна крайници й пред очите на петгодишната й щерка, написа Мирър.

Видеоклип, сниман от плажа, демонстрира последствията от ужасяващия случай, до момента в който жертвата лежи на пясъка, откакто спасители са я извадили от водата. Въпреки бързата реакция на спасителите тя е умряла от кръвозагуба. Жената е разпозната на място като 26-годишната Мария Фернандес Мартинес Хименес.

Дъщеря й по знамение избегнала пострадвания, макар че била до нея във водата край плажа Мелаке в щата Халиско на тихоокеанското крайбрежие на Мексико, на към 450 благи северно от Акапулко. 

Властите предупредиха локалните поданици и посетителите да стоят надалеч от водата след нещастието.

Доброжелатели оставиха цветя за жертвата на спонтанен олтар, повдигнат на плажа на мястото, където тя почина. Служители на Гражданска отбрана и пожарникари в община Сиуатлан, част от която е плажът Мелаке, споделиха в известие след случая: „ Нашите чиновници правиха действия по поддръжка по време на събитие за плуване в залива, когато получиха сигнали за човек, който е бил имаха проблеми с излизането от морето. Когато стигнаха до региона, те откриха жена, която беше безжизнена с ампутиран един от краката й, явно след нахлуване от акула “, написа още Телеграф.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР