Жена от Видин почина, докато чака линейка, информира Нова телевизия.

...
Жена от Видин почина, докато чака линейка, информира Нова телевизия.
Коментари Харесай

Жена от Видин почина, докато чака линейка

Жена от Видин умря, до момента в който чака кола за спешна помощ, осведоми Нова телевизия. След 4 позвънявания на телефон 112 незабавният екип дошъл със забавяне от 35 минути, само че към този момент било късно за 69-годишната Димитринка. 

Жената излизала от работа, прилошало й и паднала на земята. Колегите й незабавно се обадили на 112, а по-късно и на внучката й Диана.

„ Докато аз дойде, те са се обадили още веднъж на 112. На 16-атата минута аз им звънях трети път. Казаха ми, че преди 10 минути е трябвало да има кола за спешна помощ при нас, а аз им обясних, че кола за спешна помощ при нас няма. Линейката пристигна в 17, 35 ч ”, твърди Диана Маринова. Когато медиците пристигнали, те единствено установили гибелта на баба й.

Колежки на умрялата споделят, че са звънели общо четири пъти на незабавния телефон.

Внучката на дамата е безапелационна, че ще търси правата си по правосъден път. По думите й пристигналите на място служители на реда също са открили, че колата за спешна помощ се е забавила с 35 минути.

От Спешния център обяснили, че е имало проблем със системата и се е наложило да рестартират компютъра, на който получават сигнали, и това е довело до комплициране. Признават, че е имало забавяне, само че отхвърлят то да е било 35 минути.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР