Жена от Мичиган нае убиец, който да ликвидира мъжа ѝ.Уенди

...
Жена от Мичиган нае убиец, който да ликвидира мъжа ѝ.Уенди
Коментари Харесай

Жена поръча убиец за мъжа си по интернет, какво обаче я сполетя

Жена от Мичиган нае палач, който да ликвидира мъжа ѝ.

Уенди Уейн желала да поръча ликвидиране брачна половинка си и попаднала на страница, кръстена RentAHitman. Строило й се необичайно, че уеб страницата не е в така наречен Darknet, където следенето е по-трудно и се оферират всевъзможни незаконни услуги. Дори попитала: „ Не желая да вървя в пандиза, нали всичко е наред? “. Администраторът ѝ дал отговор, че всичко е тъкмо, няма проблеми и ще свършат работата против 5000 $, заяви bg-voice.

Уенди попълнила формуляр. Дори получала рекомендации от удовлетворени клиенти, които ѝ споделили, че хората (общо 18 000 убийци в САЩ) си свършили дисрекотно работата. Един човек даже написал – „ Те се оправиха с един мой неудовлетворен чиновник неотложно. Направиха го, когато бях отвън града на отмора “.

Всичко на Уенди ѝ се сторили несъмнено и тя заела палач, който да ликвидира мъжа ѝ.

Тук обаче тя сбъркала. Гуидо Фанели, който се представял за уредник на мокрите поръчки, в действителност бил Боб Инес от Калифорния, който основал уеб страницата, с цел да лови хора, които желаят да наемат убийци. Така Уенди била арестувана и изправена пред съда. Работата на Инес била тъкмо такава – да предава сходни поръчители на полицията.

Гуидо обаче давал втори късмет на поръчителите. Малко откакто те се свързвали с него, той ги питал – сигурни ли сте, че желаете да пратим килъра? Ако те отговаряли с „ да “, то той се обаждал в полицията и на мястото пристигал сътрудник, а не действителен палач.

Така и Уенди била хваната. Тя упорствала и пред сътрудника, че ще даде 5000 $, с цел да унищожават половинката й. Дала даже 200 $ на хипотетичния палач за пътни разноски, както и точния адрес на брачна половинка си, графика и навиците му.

Уенди към този момент има две обвинявания – за подбуждане към ликвидиране и за потребление на компютър за осъществяване на закононарушение. Грозят я до 9 години затвор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР