Жена на 45 години е с опасност за живота след

...
Жена на 45 години е с опасност за живота след
Коментари Харесай

Пишлигар от Шуменско се напи като кирка и с ритници прати 45-годишна жена в кома

Жена на 45 години е с заплаха за живота след нанесен побой. Случаят е от 8 юни. Около 23:00 часа в село Лятно (община Каолиново, област Шумен) И.И. /18г./ от Каолиново нанесъл удари и предизвикал телесна щета на Е.Р, оповестяват от ОДМВР-Шумен.

След обзор било открито, че дамата е със счупени черепно-мозъчни кости. Настанена е за лекуване в МБАЛ- Шумен. За осъществено закононарушение по член 129 алинея 1 от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане.
Според shum.bg до багра се стигнало след богата почерпка с алкохол. Въпросният юноша и майка му, както и потърпевшата били на посетители на трето семейство.
Жената, която пийнала повечко, обвинила присъстващите, че са ѝ откраднали телефона. Устройството било бързо открито на двора, а домакините решили да изгонят гостенката. Тя обаче не си тръгнала. Това предизвикало експанзията на също почерпения 18-годишен, който ѝ нанесъл удари с пестник в главата, след което тя паднала, само че той траял да я рита, до момента в който е на земята.
Има директна заплаха за живота на дамата и даже е сложена в медикаментозна кома, твърди локалният уебсайт.
Установило се, че пък 18-годишният има висящо досъдебно произвеждане за сходно действие. През ноември предходната година той пребил мъж от Каолиново и му счупил 6 ребра.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР