Жена на 40 години загина на място при сблъсък на

...
Жена на 40 години загина на място при сблъсък на
Коментари Харесай

40-годишна жена загина на място при тежка катастрофа

Жена на 40 години почина на място при конфликт на два автомобила на пътя сред Ямбол и село Роза. Трима потърпевши са превозени в ямболската болница.

Движението в сектора на злополуката е лимитирано в едната лента, удостовери за Българска телеграфна агенция представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Татяна Павлова.

Сигналът за случая е получен малко преди 15:30 часа. В единия автомобил е пътувал единствено водачът, чиято проба на място с дрегер е дала позитивен резултат. Ще му бъде взета и кръвна проба за алкохол. Във втората кола са пътували трима, в това число и дамата.

Продължава изясняването на аргументите за случая.

До 16:00 ч. през днешния ден са открити 32-ма водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол , като 16 от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, а 16 - с над 1,2 промила. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Шофиращите след приложимост на наркотични субстанции или техни аналози са девет. Един водач е отказал да бъде тестван.

В рамките на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата са тествани 8349 моторни транспортни средства и е осъществен надзор на 10 700 водачи и пасажери. Съставени са 2280 фиша и 596 акта за открити административни нарушавания.

При инспекциите си от предходния ден Министерство на вътрешните работи откри 20 души, карали след приложимост на алкохол и 13 - след приложимост на наркотични субстанции.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР