Жена игра кючек върху линейка, дошла по спешност на адрес

...
Жена игра кючек върху линейка, дошла по спешност на адрес
Коментари Харесай

Кючек върху линейка: Налага се на спешния екип да чака жената да приключи с танца

Жена игра кючек върху кола за спешна помощ, пристигнала по неотложност на адрес в село Градец. Екипът се отзовава на сигнала за тежкоболна жена. Медиците я преглеждат, а откакто се връщат към колата за спешна помощ виждат забавляващата се компания.

„ Жената се беше качила върху предния прозорец на колата за спешна помощ. Близките ѝ я смъкнаха. 25 години съм водач на кола за спешна помощ и от ден дневно е по-зле. Нямаме поддръжка от реда. Отиваме с голи ръце. Мисля, че е редно да има и полиция с нас. Колеги са бити, обиждани. Има доста случки. Този случай беше зрелищен, някаква дива музика “, изясни водачът на колата за спешна помощ.

В клипа се вижда по какъв начин околните ѝ се пробват да я смъкват, само че тя отхвърля

„ Понякога има естествени хора, които в действителност имат потребност. Понякога са насмешки, викат те за нелепости. Миналите години имаше много подправени сигнали. Гледаха ни сеира за какъв брой време ще стигнем до Градец “, добави той.

Налага се екипът да изчака в колата за спешна помощ, до момента в който дамата се натанцува и да бъде свалена. В Котел има единствено една кола за спешна помощ.

В момента цялата фамилия се е изнесла, с цел да работят в чужбина. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР