Жена е пострадала тежко по улиците на София. Вечерта Наташа

...
Жена е пострадала тежко по улиците на София. Вечерта Наташа
Коментари Харесай

Арматура прати жена в Пирогов, шиха лицето й СНИМКИ

Жена е потърпевша тежко по улиците на София. Вечерта Наташа Алексиева се препънала в желязо, стърчащо от тротоар на ул. " Нишава ", и паднала по лице. Тя била закарана в " Пирогов ", където трябвало раната да бъде зашите с четири шева.

Алексиева твърди, че с изключение на опустошения тротоар, секторът не е задоволително осветлен. Тя прибавя, че няма нищо счупено, само че получените белези са съществени. От обявата, в която разказва случая,се схваща, че има желание да потърси правата си в съда.

" Как може най-оживената улица в квартала да е в този тип, би трябвало ли някой човек да загине там, с цел да има реакция? ", пита тя.

Вижте случката, разказана от Наташа Алексиева:

" Вчера вечерта се пребих на " Нишава ". Най-натоварената улица в " Стрелбище ", с хиляди преминаващи всеки ден, и на тротоара има стърчащи железа. Не единствено това, само че и тази част от пътя не е осветена както би трябвало.

Не знам по какъв начин стана, само че кракът ми се мушна под желязото и паднах по лице на нещото наречено тротоар. Трябваше да ме закарат в " Пирогов " и да ми сложат четири шева на лицето.

Слава на Бог, че нямам нищо счупено, само че белезите ще си останат за цялостен живот. Няма да пущам фотоси в цялата ми хубост - ще ги оставя за юриста. Как може най-оживената улица в квартала да е в този тип, би трябвало ли някой човек да загине там, с цел да има реакция? "

Алексиева споделя и фотоси от мястото, на които виждаме зейнала арматура по тротоара. Ситуацията буди възмущението на локалните поданици. Много от тях споделят впечатлениеята си от инфраструктурата в квартала, която съгласно тях не е задоволително поддържана. Вижте някои от мненията:

" Напълно поддържам! Нишава е извънредно натоварена улица и никой не поставя старания за благоустройството й! Един естествен тротоар няма! Когато бях с бебе в количка се чудех от къде да минавам... цялостно безсрамие! Къде отиват налозите на хората!? ", написа Кристина Ч.

" Дано да се оправите бързо! Улиците на един от най-елитните квартали са под всякаква рецензия. Аз нез нам какво Общината направи в последните години да облагороди квартала! А плащаме едни от най-високите налози, а дълбочината на дупките пораства със всеки ден! ", написа Боряна Т.

" Съжалявам за случката, аз персонално ходя от другата страна. Точно, с цел да избегна сходни произшествия. Бързо да се оправите! За жал би трябвало сами да се пазим ", прибавя Галя Ромова.

За страдание сходни произшествия не са казус. Припомняме, че преди седмици мъж пострада съществено на една от улиците в София. Пред GlasNews.bg негови другари споделиха, че произшествието станало, до момента в който мъжът карал тротинетка.

Той минал през дупка с тротинетка и безусловно изхвърчал от нея на земята. Получените контузии били съществени - счупена вътрешна кост и извадено рамо, имаше и пострадвания по лицето му.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР