Желанието на Кристиано Роналдо да напусне Манчестър Юнайтед изглежда все

...
Желанието на Кристиано Роналдо да напусне Манчестър Юнайтед изглежда все
Коментари Харесай

Жорже Мендеш предложи Роналдо на Милан и Наполи, планът включва още сделки

Желанието на Кристиано Роналдо да напусне Манчестър Юнайтед наподобява все по-трудно осъществимо, най-малко що се отнася до това да премине в клуб, който взе участие в Шампионската лига. Вездесъщият футболен сътрудник Жорже Мендеш обаче съществено е запретнал ръкави и има концепция по какъв начин да откри излаз от обстановката. 

Според “Скай Спорт Италия ” Мендеш още веднъж е предложил услугите на Роналдо на Наполи и Милан. Неаполитанци събраха много нападатели с привличането на Джакомо Распадори, Джовани Симеоне и Хвича Кварацхелия, само че не е изключено да се изкушат от опцията да привлекат 37-годишният португалец. 

Евентуално идване на Роналдо ще значи, че Наполи би трябвало да продаде главния си голмайстор Виктор Осимен. Планът на Мендеш е да спомага на “партенопеите ” да получат допустимо най-висока цена за нигерийския стрелец. Един от разновидностите е Осимен да размени самия Роналдо на “Олд Трафорд ”. 
 Високата заплата и възрастта отблъскват евентуалните претенденти за подписа на Роналдо Високата заплата и възрастта отблъскват евентуалните претенденти за подписа на Роналдо
Същата е тактиката на импресариото и в контактите с Милан. Той има контракт с Рафаел Леао и ще обещае на “росонерите ” да осъществят голяма облага, в случай че трансферират звездата си и вземат на неговото място Кристиано. Малко евентуално е обаче от Милан да проявят интерес. 

Другите варианти пред Роналдо са Челси, Марсилия и Спортинг (Лисабон).

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР