Жега, натъпкани като в индийски влак пътници и нерви. Такава

...
Жега, натъпкани като в индийски влак пътници и нерви. Такава
Коментари Харесай

Пътници с кошмарно пътуване от Царацово до Пловдив

Жега, натъпкани като в индийски трен пасажери и нерви. Такава е била ситуацията тази заран в буса, който кара пасажери по линията Царацово-Пловдив. За кошмара алармират в обществените мрежи пътуващи всеки ден.

В 8 часа обаче, когато бусчето потегля, чашата на търпението преляла. Пътниците се натъпкали като в буркан, а въздухът и дистанцията се трансформирали в фантазия. Пътуващи седнали и в предната част, до водача.

" Пътуването беше призрачен сън. Няма въздух от на никое място. Качваш се чист и парфюмиран, а слизаш влажен и потен до пети. Но все пак гледаш да се качиш, тъй като закъсняваш за работа и учебно заведение. А таксито всеки ден не е доста добра концепция, тъй като бърка много в джоба. На превозвача му е все тая, а управата ни напълно нехае. Отпадат курсове, събота и неделя би трябвало да гадаеш дали ще има превоз изобщо ", жалват се постоянни пасажери.

" Това би трябвало да е някаква насмешка. Може да кандидатствате за върховете на Гинес. Колко хора могат да се съберат в един бус? ", разясняват в обществените мрежи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР