Жълт код за сибирски студ е издаден за 19 области.

...
Жълт код за сибирски студ е издаден за 19 области.
Коментари Харесай

Жълт код за сибирски студ за 19 области

Жълт код за сибирски мраз е публикуван за 19 области . За това предизвестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Сибирски мраз и ниски температури се чакат за областите - Добрич, Силистра, Шумен, Разград, Търговище, Русе, Сливен, Велико Търново, Габрово, Ловеч, Враца, София - oбласт, София, Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян и Кърджали.

Днес със слаб, в Източна България до сдържан северен вятър ще продължи да прониква леден въздух . Над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. Ще има и краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над централните и планинските региони, на обособени места ще прехвърчи слаб сняг . Максималните температури ще са най-вече минус 3° и 2°.

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна. На обособени места ще превали слаб сняг . Ще духа сдържан, по-високите и открити елементи - до мощен северен вятър. Максимална температура на 1200 метра - към минус 8°, на 2000 метра - към минус 14°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време . Ще духа сдържан северен вятър. Максималните температури ще са сред минус 2° и 2°. Температурата на морската вода е 7-9°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР