Жълт код за опасно студено време е обявен за днес

...
Жълт код за опасно студено време е обявен за днес
Коментари Харесай

Жълт код за опасно студено време е в сила на територията на цялата страна

Жълт код за рисково студено време е разгласен за през днешния ден в цялата страна. За на следващия ден е в действие предизвестие за превалявания от сняг и дъжд, като се чака да се образуват и поледици. Във Варненска област град Аксаково остава в бедствено състояние. Магистрала " Хемус " е отворена - оповестиха от регионалната администрация. Във Всички 12 общини на региона до 6 март няма да има образователни занятия. Пристанището е отворено, летището работи обикновено. В Бургаска област затворена за придвижване остава част от автомагистрала " Тракия " и Дюлинският проход. В 10 общини от региона няма да се учи. Занятията са възобновени единствено в Царево, Приморско и Руен. 
Заради снегонавяния и неприятна видимост затворени за придвижване са още секторите Каблешково- Бургас, Каблешково - Ахелой, Миролюбово -Каблешково, Варовник Вълчаново ханче  - Малина и пътя Несебър - Равда. Възстановено е придвижването по пътя Слънчев бряг -Обзор за коли без товарни коли над 12 тона, отпаднали са рестриктивните мерки за придвижване по главния  пътя Бургас -София от " Петолъчката " до Карнобат и за Ришкия  проход.  Няма постъпил сигнали за бедстващи хора.  Очаква се до обяд да бъде отворена за придвижване и автомагистралата в сектора от Карнобат до Бургас. 

През миналата нощ 191 души са потърсили заслон в центъра за спешно настаняване в столицата, заяви пред " Хоризонт " шефът Пепи Джуренов. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР