Жълт код е обявен за Североизточна Англия и Източна Шотландия,

...
Жълт код е обявен за Североизточна Англия и Източна Шотландия,
Коментари Харесай

Лошо време в Северна Англия и Шотландия. На места е обявен жълт и оранжев код

Жълт код е разгласен за Североизточна Англия и Източна Шотландия, оранжев код тук-там в Североизточна Шотландия с предизвестия за заплаха за живота. Лошото време към този момент докара до огромни нарушавания на превоза. Повече от 750 предизвестия за наводнения са издадени в Англия и Шотландия, оповестява БНР.

 

Има общности, които са изцяло изолирани от света. Метеорологът Том Морган съобщи, че се чака изключително съществено от изобилните превалявания да бъде обиден шотландския град Абърдийн. Кметството на града към този момент отсрочи набелязаното за през днешния ден запалване на светлините по коледните дръвчета в центъра и предизвести жителите в най-уязвимите региони да се запасят с чували с пясък и всичко друго належащо за попречване на наводнения в домовете им. 

 

Жеалезниците в Шотландия оповестиха, че понижават съществено скоростта, с която ще се движат влаковете. Шофьорите в засегнатите региони също бяха предизвестени да заобикалят пътуванията, в случай че това не е безусловно неотложно. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР