Жаклин Йончева, пребита жестоко от мъжа, с когото живее, навръх

...
Жаклин Йончева, пребита жестоко от мъжа, с когото живее, навръх
Коментари Харесай

Битата Жаклин с брутални разкрития за ада, в който живее от 5г.: Влачеше ме. Посегна и на бебето

Жаклин Йончева, пребита грубо от мъжа, с който живее, точно на Нова година, е на 32 години и е родом от монтанското село Дълги дел.

Преди 5 години почнала връзка с 35-годишния Красимир Велчев от Владимирово, който е от ромски генезис. В началото всичко вървяло добре, тя се преместила при него, дружно с детето си, което имала от предходна връзка, и двамата се разбирали. Но за малко. Мъжът почнал да демонстрира неприятния си темперамент и редовно сипел обиди и закани против Жаклин, написа BulNews.

По думи на дамата двамата се разделяли неколкократно, след това се събирали. Всичко било обикновено няколко дни и по-късно историята се повтаряла.

„ Биеше ме, наскърбяваше ме, заплашваше ме всеки ден. Разделяхме се за малко, само че аз го обичах и като ми звъннеше се връщах при него “, описа изтормозената жена.

След няколко години тя забременяла, само че насилието над нея не спирало. По нейни думи Красимир я биел и до момента в който носела детето му. Жаклин била в 8-ия месец, когато 35-годишният мъж нанесъл върху ѝ следващата порция крепък бой и ѝ поискал да помята.

„ Беше озверял за следващ път. Каза ми, че в случай че не съумея да направя аборт има майчин дом, а аз не знаех по какъв начин да отговоря на тези думи “, споделя 32-годишната жена.

По думи на Жаклин, 2-3 месеца след раждането всичко било добре. Той се държал обикновено, само че по-късно деянията му още веднъж почнали. Жената го молела да си седи повече у дома, с цел да ѝ оказва помощ с грижите за детето, защото родила секцио и изпитвала усложнения, само че той се ядосвал и още веднъж я нападал.

„ За мен това е чиста шизофрения. Той не пие и не използва опиати. Не може да седиш и да приказваш обикновено и след 3 минути да полудяваш и да ми казваш, че ще ме убиеш, в случай че „ не си взема копелето и не напусна дома ти “ “, безапелационна е Жаклин.

„ Посягал е и на детето. То беше на 6 месеца, когато го удари с дърво през ръката “, описа още дамата.

По нейни думи той доста я ревнувал, само че без тя да му дава мотиви за това. Не излизала на никое място, седяла единствено у дома и ходела до магазина, а той не се прибирал, само че не ходел и на работа.

„ Все повтаряше, че съм парцал и че съм спала с кой ли не, а аз му обяснявах, че това е единствено в неговата глава и всичко, което приказва няма общо с действителността. Той обаче не ми вярваше и се самонавиваше “, споделя потърпевшата.

След години тормоз и пердах, през септември 2022 година Жаклин решила, че е време да намерения за себе си и да постави завършек на този пъкъл. По нейни думи, един ден отишла до дома му във Владимирово, с цел да му закара детето.

„ Отидохме, той ме смъкна от колата и ме влачи през целия двор, крещейки, че му изневерявам и съм мърша и парцал. Повтаряше още веднъж заучения си репертоар “, споделя дамата.

32-годишната съумяла да се измъкне от този смут и се прибрала вкъщи си.

Преди коледните и новогодишни празници Красимир я потърсил и ѝ споделил, че желае на Нова година да бъде с детето, а тя се съгласила. Жената взела 2-годишното хлапе и отишли във Владимирово.

„ Всичко беше обикновено, до момента в който отново нещо не му прищрака и стартира още веднъж с обидите. Крещеше, че му изневерявам и да си призная. Обясних още веднъж няколко пъти, че няма такова нещо. Той не вярваше и най-после излъгах, че съм му изневерила, с цел да престане с ритниците.
По едно време се успокои, стана среднощ и се качихме в буса му, с цел да отидем да гледаме от по-хубаво място новогодишната заря.

Държах детето в скута си, когато той спря автомобила, наведе ме и с коляно натискаше врата ми, пробвайки се да го счупи, тъй като другари ми звъняха и пишеха, с цел да ми честитят новата година. Молех го да спре, само че той беше буен още веднъж “, спомня си Жаклин.

По нейни думи, когато се прибрали в къщата дамата поискала да отиде до тоалетна, с цел да опита да избяга, защото той държал телефона ѝ, само че Красимир взимал детето и ходел с нея, даже държал вратата отворена.

По думи на потърпевшата, Красимир държал заключена Жаклин в дома му няколко дни, а тормозът не спрял. Тя твърди, че 35-годишният мъж я предиздвикал да го задоволи с уста и я заплашил, че в случай че не го направи, ще ѝ отреже врата с макетен нож, който извадил от шкафа и приготвил.

На 2-ри януари Жаклин съумяла да вземе телефона си, обадила се на своята баба и разказала небрежно какво се случва. Възрастната жена разговаряла с мъжа и му споделила или да я пусне внучката ѝ да се прибере или ще викне полиция.

„ Тогава той ме пусна. На идващия ден стартира да ми написа във вайбър, че ме обича “, споделя дамата.

Тя е безапелационна, че Красимир е евентуален палач и държанието му е надалеч от естественото. 35-годишният мъж е съден за побой, като даже сега тече дело против него.

Жаклин се надява виновните институции да извърнат внимание на казуса ѝ, който пораства от години, и тя да живее умерено, отглеждайки децата си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР