Изявленията на президента на САЩ Джо Байдън за унищожаване на

...
Изявленията на президента на САЩ Джо Байдън за унищожаване на
Коментари Харесай

Сестрата на Ким Чен-ун: Думите на Байдън за смяна на режима в Пхенян са глупости на старец без бъдеще

Изявленията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън за заличаване на съществуващия строй в КНДР са „ нелепости на дъртак без бъдеще “. Това се споделя в публикувано през днешния ден изказване на заместник-началника на отдела на Централния комитет на Корейската работническа партия Ким Йо-джонг, която е сестра на водача на страната Ким Чен-ун, оповестява ТАСС.

" Още един факт, който не може да бъде подминат с безмълвие, е, че владетелят на една вражеска страна във фокуса на вниманието на целия свят намерено, персонално употребява израза „ завършек на режима “. Може ли това да се смята за нелепост на дъртак? Разбира се, това може да се смята за нелепост на дъртак без бъдеще, който не може да носи отговорност за сигурността, бъдещето на Съединените щати и мъчно се оправя с работата на оставащите две години от президентството “, коментира Ким Йо-джонг каза Централна осведомителна организация.

Тази седмица Байдън на взаимна конференция с южнокорейския водач Юн Сок Йол във Вашингтон сподели, че хипотетична севернокорейска офанзива против Съединените щати, техните съдружници и сътрудници с нуклеарни оръжия би довела до унищожаването на ръководещия режим в Пхенян. Байдън напомни, че той „ като главнокомандващ има безспорна власт и единственото право да употребява нуклеарни оръжия “. В същото време той сподели, че Съединените щати " няма да разполагат нуклеарни оръжия на (Корейския) полуострова ", отбелязва ТАСС.

Инфо: ТАСС

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР