Изявлението бе разпространено в момент, в който Израел продължава да

...
Изявлението бе разпространено в момент, в който Израел продължава да
Коментари Харесай

Израел обяви нова бойна тактика и обеща: В Газа ще управляват палестинци

Изявлението бе публикувано в миг, в който Израел продължава да изтегля силите си от Газа, с цел да може хиляди резервисти да се върнат към упражняване на специалностите си. Освен това интернационалната общественост оказва все по-силен напън върху Израел да премине към по-малко интензивни военни интервенции.

" Ще преминем към нов военен метод в северната част на линията Газа, който дава отговор на военните достижения на терен ", се споделя в изказването на израелското военно ведомство, представено от Българска телеграфна агенция.

Операциите ще включват щурмове и обиски, разрушение на тунели, въздушни и наземни удари, както и акции на специфичните елементи.

Израелските сили ще продължат с опитите си да унищожават водачи на " Хамас " и да спасят израелски заложници в Южна Газа " толкоз дълго, колкото се счита за належащо " , се показва в изказването. Сега там живее по-голямата част от 2,3-милионното население на обсадения анклав, като множеството хора са настанени в палатки и други краткотрайни подслони.

След войната " Хамас " повече няма да управлява Газа.

" Жителите на Газа са палестинци и заради това ще ръководят палестински органи, п ри изискване че към този момент не няма да има противников дейности или закани за страната Израел ", написа в текста.

Израел ще си резервира опцията да подхваща дейности, само че в Газа няма да има израелско цивилно наличие, добавя канцеларията на Галант.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР