Изявени ученици бяха наградени за есетата си на специална церемония

...
Изявени ученици бяха наградени за есетата си на специална церемония
Коментари Харесай

​Вижте кои ученици грабнаха големите награди на магистратите във Враца /снимки/

Изявени възпитаници бяха наградени за есетата си на специфична гала преди минути в окръжния съд във Враца, видя кореспондент на BulNews.bg. Конкурсът, разгласен от врачанските магистрати, събра 20 есета на надарени възпитаници, измежду които имаше петокласник от Пирдоп и 32-годишен мъж от Лом. Всички есета бяха на тематика "Общество, закон, съд - упования и действителност ", а задачата на магистратите бе да видят по какъв начин разсъждават учениците от 11-тите и 12-тите класове.
По правилник комисията е класирала единствено есетата, които са написани от участниците, отговарящи на предварителните критерии, само че ръководителят на окръжния съд в града Надя Пеловска акцентира, че тя и сътрудниците й са мощно впечатлени от всички постъпили текстове.
Третата премия отиде при 11-класничката Елена Георгиева, също от СОУ „ Васил Кънчов “. Втора премия бе връчена на Емили Илиева, а първа премия взе Михайл Митев от СОУ „ Христо Ботев “. Специалната премия на съдиите сграбчи 10-токласничка от врачанското учебно заведение „ Васил Кънчов “ Михаела Николова, макар че не покривала критерия за възраст, тя била написала в действителност впечатляващо есе.
Средствата за премиите и грамотите са събирани от персонални средства на магистратите от окръжния съд във Враца, акцентира Пеловска и пожела на учениците да не престават да се развиват.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР