Изява на Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Изява на Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Спекулации за двойник на Путин: Президентът търси часовника си на лявата ръка, а той е на дясната

Изява на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През по време на конферентен диалог породи спекулации за негов двойник. От записа се вижда по какъв начин съветският президент търси часовника си на лявата ръка, а той е на дясната. Коментарите се появиха в обществените мрежи.

Това не е първият случай, в който се разяснява дали съветският президент има собствен двойник.

Междувременно Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През се включи посредством друга видеовръзка на икономическия конгрес на страните от групата БРИКС. Той не можа да участва физически, защото против него има издадена интернационална заповед за арест.

„ Ние си сътрудничим на правилото на равенството и уважението на ползите на всеки и това е смисълът на бъдещото ни стратегическо партньорство – път, който дава отговор на стремежите на така наречен „ световно болшинство “ “, сподели съветският президент. 

Китайският президент изненадващо пропусна основното събитие. Въпреки че дойде в Южна Африка за тридневните диалози, Си Дзинпин не се появи на снощния стопански конгрес.

От негово име китайският министър на търговията държа тирада, с която насочи нападки против Вашингтон. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР