Извинявам се лично за стотен път на Милена Славова и

...
Извинявам се лично за стотен път на Милена Славова и
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Шеф Петров показа СНИМКИ от катастрофата с рок легендата Милена и разкри какво се е случило…

„ Извинявам се персонално за стотен път на Милена Славова и всички които се усещат жертва на тази преживелица. Извинявайте! Знам, че надали ще ми простите, само че се надявам на вашата добрина, тъй като сте по-добри от неприятния началник! “.

С тези думи Борис Петров, по-известен като началник Петров стартира следващия си коментар в персоналния си фейсбук профил относно катастрофата, при която рок легандата Милена Славова и приятелката й пострадаха, съобщи Блиц.



„ Добре де, ето какъв брой ми е потърпевша колата в “Жестоката Катастрофа”, всеки може да реши кола която тежи два тона, 500 коня и има такива вреди, дали съм карал бързо с несъобразена скорост, дал съм и проба за алкохол и други на място, защото беше позвъняване на 112 откакто колите бяхме три “, написа готвачът, който сподели и фотография на провалите по колата си.

„ Стига занимавали хората с неистини! Извинявам се на засегнатите! Мога да схвана и Милена която гръмко разхожда името ми в нета, откакто се усеща добре, не и се дразня и на никое място не съм я плюл, с изключение на, че скрихме, че беше без колан, в случай че това е храчене, дано ме извини 100 пъти. Малко се разсърдих, че бе написала “както умерено си чакахме светофара зелен” а всички знаем, че спряхме за подозрително позволена маневра!? Наистина направих всичко допустимо да спра и съвсем съумях! “, написа още началник Петров.

„ Показвам фотография на мястото, не с цел да се извинявам, а с цел да се вземат ограничения да не стане по-лошо за някои!



Между два светофара 30 метра един от различен, двойна не пресечена линия прекъсва и позволява ляв завой!??
Сега да си представим, че и по чертите ленти е зелен сигнал и всички коли потеглят на зелено, внезапно от вътрешна лява лента някой внезапно спира(в случая такси) и прави ляв завой! Естествено, че може да убие всички и от чертите ленти!

Не желая да изкупувам виновността си, имам акт по устав (първи за 30 години), само че дано и тези които го пишат да го съблюдават, всички бъркаме! А тези дето хвърлят камъните, за тях е написано! Край по тематиката от мен! “, показа още Петров, който сподели по какъв начин наподобява цялата обстановка, разиграла се преди дни.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР