Известно е, че децата на кралица Камила от първия й

...
Известно е, че децата на кралица Камила от първия й
Коментари Харесай

Синът на кралица Камила каза какво ядат и пият най-богатите хора на планетата ВИДЕО

Известно е, че децата на кралица Камила от първия й брачен партньор Андрю построиха много сполучлива кариера, макар че не се появяват прекомерно постоянно в клюкарската колона. Дъщеря й Лора е куратор на изкуството, а синът й Том е сполучлив публицист и прочут ресторантьорски критик. Така че Том знае всичко за храната. И описа къде избират да вечерят най-богатите хора в света и какви са техните кулинарни желания. И да, шампанско за милиони долари съществува. 

Според Том даже да си доста богат, не си ваксиниран против отвратителната храна. Например в частните самолети храната е почти.

" Храната в частния аероплан е пъклен отвратителна. Плащате съвсем 50 хиляди за полет до Ню Йорк, а те сервират жалки сандвичи и ужасни канапета ", отбелязва Том. Толкова доста богати хора поръчват храна за у дома на борда в изключителни заведения за хранене като Zuma и Nobu, само че не подценявайте McDonald`s и KFC.

Много богатите или 0,1% от общото население на планетата, споделят осведомени, не са напълно същите като елементарните хора.

" Те съществуват не просто в различен свят, а в изцяло друга слънчева система. Всички тези пари служат като изолираност от действителния свят, буфер от скучната ежедневна рутина ", споделя източникът пред Daily Mail. И до момента в който медиите тръбят за рецесията, свръхбогатите се оправят добре.
 лондонски ресторант, вакханалия Парти във Baccchanalia в Лондон Снимка: Instagram Bacchanalia Mayfair  лондонски ресторант, вакханалия
Огромните жилища (струващи над £10 000 на вечер) в Claridge`s, Rosewood и The Londoner в никакъв случай не са били толкоз пренаселени.

Както и скъпите заведения за хранене. Но богатите в този момент " страдат " от обстоятелството, че доставките на хайвер от белуга са нарушени. Причина: войната в Украйна. Русия, главният снабдител на черен хайвер, към този момент е личност нон грата.
   View this post on Instagram   

 Ексклузивен ресторант Baccchanalia в Лондон
И по този начин, вътрешни лица оповестиха, че са получили 66 кг хайвер Beluga (около 5000 фунта стерлинги на килограм) за частен клиент, до момента в който влиятелните извънредни клубове би трябвало да чакат с месеци.
Обединеното кралство към този момент е и столицата на частните самолети в Европа, като аероплан излетява на всеки шест минути. Те нормално летят от Фарнбъро в Хемпшир.
На борда пробвайте Strottarga Bianco, хайвер от сибирска есетра албинос, който коства близо £90 000 за кг и се предлага с ядливи люспи от 22-каратово злато.
Перфектен съпровод към този хайвер би била бутилка Brut Goût de Diamants Chapuy с етикет от 18K бяло злато и 19K елмаз, прикован към центъра на етикета. Цената на бутилката е един милион $.  шампанско, шампанско за милион Шампанско Brut Goût de Diamants Chapuy с етикет от 18k бяло злато и 19k диамант 
Но в случай че не пиете алкохол, можете да получите бутилка минерална вода Ô Amazon за £80, направена от филтрирания мокър въздух на Amazon.

И откакто сте хапнали жълтоопашато сашими Nobu New Style и пържола Zuma Honetsuki wagyu (само £298), може да желаете да хапнете шоколад.

Серията To`ak Masters Enriquestuardo е отлежала в продължение на осем години и коства £380 за 50 грама.

Но откакто богатите излетят от Обединеното кралство, те могат да кацнат на всички места по света. Между другото, това е добре показано в сериала " Наследници ".

Ако богатите са в Ибиса, Hï, описван като „ най-технологично напредналият клуб на планетата “, таксува £50 000 за най-хубавата маса.
 Hï клуб, Ибиса, плажен клуб, нощен клуб Клуб Hï в Ибиса Снимка: Town & Country Magazine
Но в наши дни забравете за бутилки Dom Pérignon, съпроводени от бенгалски огън и мелодия от Междузвездни войни, носени на масите в скъпи, само че публични нощни клубове като Les Caves du Roy в Сен Тропе.

Сега богатите може да са по-богати от всеки път, само че всичко е обвързвано със прикрито благосъстояние или, както се изрази един вестник, „ очевидно ползване “. Богатите към момента интензивно харчат пари, само че при компактно затворени порти.
 ресторант, клуб, живот на богатите Ресторант 5 Hertford Street, където описът на чакащите продължава с години Снимка: Town & Country Magazine
„ Частните самолети и суперяхтите освен обезпечават сигурност и усамотение, само че и ви разрешават да се отдадете на всевъзможни ексцесии, надалеч от вниманието на медиите “, споделя чиновник на една от водещите консиерж услуги.

Защото на това равнище на благосъстояние целият свят е вашият ъглов магазин. Каси от 1982 Pétrus (една бутилка Hedonism Wines се продава за £7 980) и бутилки Yamazaki 55-годишно уиски (една неотдавна продадена за £620 000).

Белите трюфели могат да костват до 20 паунда за грам, а бутчето от най-хубавата шунка Ibérico de Bellota, направено от свине, хранени с жълъди, коства към 3600 паунда.

" Това, което парите не могат да купят, е достъпът. Повечето от нашите членове желаят да се причислят към извънредни клубове, само че няма значение какъв брой пари имате. За да преминете през тези позлатени порти, би трябвало да преминете инспекция на комисията ", отбелязва консиерж.

А тези комисии (чийто състав се пази в най-строга тайна) са в действителност доста придирчиви. „ Търсим точните хора. Хора, които харесваме, които ще се отнасят с почитание към личния състав и ще популяризират клуба, а не ще омаловажат славата му “, сподели един от клубните хора.
 клуб на принцеса беатрис Принцеса Беатрис на празненство в изключителния Oswald Club Снимка: Getty Images
Александър Спенсър-Чърчил от Birley Clubs (който има Annabel`s) стои зад програмата Legacy Membership.

След утвърждение от члена се заплаща еднократна такса до £250 000 за доживотно участие, което включва брачен партньор и брачна половинка и три деца.

Те освен получават достъп до специфична клубна стая Legacy Room, само че също по този начин употребяват услугите на пазач. Това подсигурява най-хубавите маси във всеки ресторант на Caprice Holdings, в това число The Ivy, Scott`s и Harry`s Bar.

" Определено бяхме по-напред от времето, когато създадохме нашата система. И това е необикновен модел, само че към този момент няма да работи. Членовете просто няма да харчат толкоз пари за доживотно участие ", споделя Александър, само че отбелязва, че единствено верните хора се одобряват в клуба, а благосъстоянието тук играе второстепенна роля.

Тези клубове сервират виновност от Бордо - Châteaux Lafite Rothschild, Latour, Margaux и Haut-Brion, които получават статут на Premier Cru през 1855 година, и Mouton, прибавен през 1973 година

Но виното се налива в декантер, с цел да се скрие бутилката от завистливи любопитни очи, споделят осведомени.

„ Правилните “ хора обаче не всеки път се държат вярно.

„ Мислят си, че като си платят, могат да вършат каквото си желаят. И че откакто са тук, могат да се държат като животни. Не мога да ви кажа в какво положение оставят стаите. Те идват с „ племенниците си “ " и харчат всичките си пари за секс и опиати ", споделя един от портиерите на затворения клуб.

В извънредните заведения за хранене на Лондон обаче богатите харчат парите си за доста извънредни лакомства.

Например Zafferano, лондонски ресторант със звезда Michelin, заплати £28 000 за един бял трюфел, само че гъбата беше забравена в хладилника, където изгни. 86 177 английски лири, платени за бутилка сингъл малц The Macallan Highland през 2022 година

Богатите прекарват почивката си в Ибиса, в Южна Франция, на брега на Амалфи.

Най-престижният плажен ресторант Casa Jondal предлага изключителни ястия от най-хубавите готвачи. Не е допустимо да резервирате маса, а обядът ще коства 5000 евро. Но на кой му пука за тази сума, когато посетителите на ресторанта харчат 300 000 евро на седмица за вила, ситуирана на техния частен остров.
   View this post on Instagram   

Престижен ресторант на плажа Casa Jondal
Ресторантът може да побере единствено 18 души и има личен състав от 23 души, само че храната, напитките и бакшишите ще костват още 100 000 евро. Готвачи идват от Лондон, Париж и Рим.

Но както оповестяват вътрешни лица, има един проблем, който изтезава свръхбогатите: безпокойството за статуса.

Те могат да имат стотици милиони в буркана, маза, цялостна с първокласни виновност, сбирка от творби на изкуството, която съперничи на галерията в Лувъра, и аероплан със лично двойно легло. Но те към момента живеят в непрекъснат боязън да не бъдат задминати.
 частен аероплан, Sun Valley Частни самолети в летния лагер на милиардерите Sun Valley Снимка: Getty Images
Някой с по-дълга яхта, по-бърз аероплан, по-голям частен остров.

" Въпреки всички тези пари, те в никакъв случай не са същински щастливи. В последна сметка някъде постоянно има някой, на който да завиждат ", отбелязва вътрешният човек.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР