Известно е, че Бойко Борисов и неговите правителства са виновни

...
Известно е, че Бойко Борисов и неговите правителства са виновни
Коментари Харесай

ГЕРБ: Борисов и правителствата му са виновни за всички провали на Василев и “промяната”

" Известно е, че Бойко Борисов и неговите държавни управления са отговорни за всички минали, сегашни и бъдещи управнически провали на Асен Василев и “промяната”. Това, което се опитваме да разберем е, за какво година и половина преди крайния период за подписване на контракти по Националния проект за възобновяване, държавното управление Петков - Василев не е сключило нито един контракт и не е платило и една стотинка. Това е значителният въпрос ".

Това се споделя в формалната позиция на ГЕРБ, която идва в отговор на известие на Министерство на финансите. припомняме, че през днешния ден пред целия ден МФ и празненства на Борисов подмятат взаимни обвинявания, а мотив за това са понижените средства по Плана за възобновяване.

По-рано през днешния ден Бойко Борисов разгласи, че страната ни губи 578 млн. евро и упрекна за това кабинета " Петков " и служебното държавно управление. От МФ пък дадоха отговор, че по време на ръководството на Борисов е подписана рамка, в която е залегнало решението 30% от общото безплатно финансиране да бъде преизчислено въз основата на действително регистрирания стопански напредък през 2021 година

„ Данните за този напредък са финализирани към юни 2022 година, въз основата на което е направено понижението за страната ни, тъй като България има по-добри стопански индикатори от междинните за Европейски Съюз ", обяснясниха пък от ведомството.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР