Известният в Украйна актьор и тв водещ Паша Ли намери

...
Известният в Украйна актьор и тв водещ Паша Ли намери
Коментари Харесай

Руска засада край Ирпен уби украйнския Ален Делон

Известният в Украйна артист и тв водещ Паша Ли откри гибелта си, защитавайки родината си с оръжие в ръка. Той попадна на съветска засада и бе погубен през вчерашния ден, оповестиха международните организации.

Паша Ли се включи като войник от Териториалната защита на Украйна и почина при конфликтите с съветските специфични сили в град Ирпен.

За гибелта на 33-годишната звезда, починала при обстрела на цивилни по време на евакуацията на града, пръв в обществената мрежа заяви журналистът и юрист Ярослав Куц.

" Нямахме време даже да си създадем фотография. Почивай в мир! ", гласи обявата му във Facebook, провокирала горест у стотици консуматори на платформата, които показаха своята тъга в мненията под нея.

Популярното лице от дребния и огромния екран се причисли към отбраната на своята страна на 1 март. Последната му фотография в Инстаграм е качена малко по-късно, като на нея той стои пред фотографския обектив във военна униформа. В посланието към нея той изяснява, че в продължение на 48 часа не е имал опция да споделя нищо във виртуалното пространство поради бомбардировките.

Постът му приключва с думите, че все пак даже за момент не е изгубил увереността си, че ще се оправят с ситуацията и Украйна ще устои на нашествието.

Редица сътрудници на звездата му отдадоха респект във виртуалното пространство, скърбейки за неговата загуба. Фронтменът на група " Pianoboy " - Дмитрий Шуров, назова Паша извънредно надарен и благ, акцентирайки го за най-красивия актьор от всички. Той добави, че в този момент артистът е отлетял към своята планета на правдивост и светлина.

Паша Ли бе сравняван с младия Ален Делон поради хубостта си.

Тарас Цимбалюк, взел участие в голям брой хитови украински продукции, го дефинира за собствен брат.

" Всички плачем. Светла памет на нашия воин! Ти беше първият артист, който показа своя опит и познания с мен. Не съм не запомнил нито един от уроците ти и ще ги помня до края на живота си ", написа Ксения Мишина.

" Това е украински артист, който отбрани страната си не на сцената или от екрана, а на първа линия! Талантите не би трябвало да бъдат там! ", написа Юлия Синкевич.

Паша Ли взе участие в украинския " Х-Фактор ", където по подигравка на ориста изпя песента на " Бийтълс " - " Let It Be " - трансформирала се в обръщение за мир на Земята.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР