Известният търговец Питър Бранд разпали значителен дискурс в общността на

...
Известният търговец Питър Бранд разпали значителен дискурс в общността на
Коментари Харесай

Биткойн може да започне да се насочва към нови върхове – Питър Бранд

Известният търговец Питър Бранд разпали забележителен дискурс в общността на криптовалутите с най-новата си прогноза, показваща, че Биткойн (BTC) може евентуално да преразгледа предходните си върхове, в случай че се придържа към обичайния бичи модел.

В скорошна обява в X, Бранд очерта сюжет, при който Биткойн , като резервира сегашната си непоклатимост и възходяща траектория, може да изпита незабравим скок в цената, доближавайки историческите си върхове.

Не всички обаче приветстват тази оптимистична прогноза. Някои скептици повдигнаха подозрения по отношение на достоверността на Бранд, цитирайки предходните му прогнози, които включват промяна до $40,000 за BTC и спекулации, че BTC към този момент е достигнал своя връх.

Въпреки че е изправен пред рецензии, Бранд остава хладнокръвен в бичата си вероятност за Биткойн.

В своя блог Бранд акцентира няколко качества на Биткойн, които го отличават от другите активи: неговия имунитет против хакване, лимитирано предложение, световно приемане, проследимост и съвсем мигновена скорост на транзакция. Той също по този начин уточни неповторимото ценово държание на Биткойн, характеризиращо се с параболичен прогрес в логаритмична канара, линия – нещо, което не може да се види при други активи.

Непоколебимата убеденост на Бранд в дълготрайната стойност на Биткойн и неговата отчетлива пазарна динамичност е в основата на бичата му позиция.

Що се отнася до пазарните реакции и вероятностите на анализаторите, до момента в който критиците си напомнят предишните непоследователности на Бранд, той поддържа възходящата си позиция, наблягайки значимостта на адаптивността в сполучливата търговия. От подкрепяща страна, крипто анализаторът Марко Йоханинг повтори бичото въодушевление в обществените медии, потвърждавайки, че актуалната фаза е просто промяна в границите на бичи пазар, което демонстрира убеденост в капацитета на пазара за възобновяване.

Скот Мелкър обаче предлага по-предпазлива позиция, наблягайки неналичието на основни равнища на поддръжка. Мелкер допуска, че неуспехът да се поддържат тези равнища може да провокира по-нататъшен спад, евентуално потапяйки цената на Биткойн до $52,000.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР