Известният спортен журналист от БНТ Камен Алипиев, който е пред

...
Известният спортен журналист от БНТ Камен Алипиев, който е пред
Коментари Харесай

Камен Алипиев: Няма да кажа и една лоша дума за БНТ

Известният състезателен публицист от Българска национална телевизия Камен Алипиев, който е пред уволняване, разгласи в понеделник, че няма да каже и " една неприятна дума " за малкия екран.

" Мълча и ще не преставам да мълча! Няма да кажа в никакъв случай една неприятна дума за Българска национална телевизия, по този начин ме е научила легендата, великата Нери Терзиева, с която имах достойнството да поработя в друго грандиозно начинание - ЕФИР2! Ако аз съм някой, това е само с помощта на малкия екран Майка! Моля ви, не обиждайте никого! Всеки взима своите решения и има своята карма! ", написа Алипиев в профила си във Facebook. Той благодари на стотиците си другари и почитатели, които са се изказали в негова поддръжка в обществената мрежа.



Камен Алипиев-Кедъра е най-кадърният, образован и забавен състезателен публицист в публичната медия. Той ще бъде уволнен, тъй като нямал тапия за висше обучение, а такава се изисквала, с цел да бъде част от дирекция " Спорт ".

За отстраняването на Алипиев заяви вестник " 24 часа ", който цитира назначения от Емил Кошлуков шеф на новосъздадената дирекция " Спорт " Сашо Йовков. Сашо Йовков беше един от съперниците на Кошлуков за общоприет шеф на Българска национална телевизия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР