Известният шеф и футболен фен Васил Бурановски спретна уникална благотворителна

...
Известният шеф и футболен фен Васил Бурановски спретна уникална благотворителна
Коментари Харесай

Известен фен на ЦСКА праща пари в Сирия

Известният началник и футболен почитател Васил Бурановски спретна неповторима благотворителна акция в интерес на потърпевшите от земетресението. Днес той пуснa гратис безусловно всички ястия в заведението си до НДК.

На касата обаче беше сложена кутия - всеки пуска, колкото реши самичък. Васо Пожарната, както е прочут измежду старите почитатели на ЦСКА, ще подари безспорна цялата сума за потърпевшите от земетресението в Турция и Сирия. Събраните пари са 1170 лв..
 Ивко Ганчев за протичащото се в Турция: Трагедията е невероятна! Ивко Ганчев за протичащото се в Турция: Трагедията е невероятна!
Той има намерение да провежда още два благотворителни дни за потърпевшите от земетресението. Васо Пожарната се прочу с сходни акции и по време на най-тежките седмици от пандемията, в които готвеше гратис за възрастни, хора, за лечебни заведения и за работещите непрекъснато в първата коронавирус лаборатория.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР