Известният руски терорист Игор Гиркин-Стрелков публикува серия от прелюбопитни коментари

...
Известният руски терорист Игор Гиркин-Стрелков публикува серия от прелюбопитни коментари
Коментари Харесай

Руският терорист Стрелков: И Суворов да се прероди, не може да спре настъплението на ВСУ - Свят

Известният съветски терорист Игор Гиркин-Стрелков разгласява серия от прелюбопитни мнения в профила си в Телеграм за хода на военните дейности. Според него в този момент обстановката е такава, че даже и да се прероди митичният военачалник Суворов, то и той не би могъл да спре настъплението на ВСУ в Луганска област.

А въпросният генералисимус Александър Суворов (1730 г.- 1800 г.) е прочут с това, че през целия си живот няма нито една изгубена борба.

" Лично аз познавам единствено един човек, който би могъл да бъде подложен отпред на фронта в северната част на ЛНР сега с гаранция, че ще успее да спре настъплението на съперника. При това няма по какъв начин да стане незабавно, само че след седмица-две... В момента даже Суворов надали ще успее да поправи всичко, което ни " натресе " настоящето командване ", написа Стрелков, който е някогашен министър на защитата на ДНР и един от водачите на сепаратистите в Донбас през 2014 година

Според него работа сега може да свърши само полковник Владимир Василиевич Квачков, който е чест посетител в предаванията на Стрелков.

" Но Кремъл в никакъв случай няма да се съгласи на такова предопределение. Те могат да " узреят " за сходна стъпка единствено когато НАТО стигне до Волгоград и когато към този момент ще е късно за каквото и да било ", твърди терористът, който е главният обвинен за свалянето на малайзийския Боинг през 2014 година на борда на който починаха съвсем 300 души.

Стрелков удостоверява, че ВСУ са почнали настъпление по река Днепър на Херсонския фронт и че през нощта са завладяли село Золотая Балка. Също по този начин и че на лиманско направление украинските сили продължават напред и нападат в посока Кремена и Сватово.

Тежки боеве се водят край Торское и Терни. Нашите войски към момента не са могат да стабилизират фронтовата линия, твърди Гиркин-Стрелков.

Според него обаче главният и най-съществен проблем е, че към този момент е станала явна битката за власт в командването на съветската войска.

" Рамзан Кадиров, подсилен от Пригожин (б. ред. - Евгений, водач на така наречен ЧВК Вагнер и прочут като готвача на Путин) " нападна " военачалник Лапин (командващия на източния фронт) за това, че е предал Лиман, въпреки че последният най-вероятно е отговорен единствено поради това, че не се погажда със самия Кадиров, защото Лапин в началото не е отговарял за отбраната на Лиман. Неговите елементи са били изпратени на помощ от различен сектор на фронта, а и са били изпратени прекомерно късно. Имаше и директни обвинявания против началника на Генералния щаб Герасимов (те, по мое персонално мнение, са доста по-обосновани). Косвено - нанесен е удар по шперплатовия маршал (Шойгу), чието оставане на поста отпред на Министерството на защитата най-накрая става нетърпимо за всички тези, които са извънредно незаинтересовани от провалянето в тази война ", споделя Стрелков.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР