Известният рецидивист Емил Милев-Крокодила получи втора тежка присъда - този

...
Известният рецидивист Емил Милев-Крокодила получи втора тежка присъда - този
Коментари Харесай

16 г. затвор за Емил Милев-Крокодила за въоръжения грабеж в Билла

Известният рецидивист Емил Милев-Крокодила получи втора тежка присъда - този път за въоръжения обир в магазин " Билла " в столичния кв. " Хиподрума ", осъществен на 30 декември 2008 година.
Още по тематиката
Днес Специализираният углавен съд му наложи наказване от 16 години отнемане от независимост на Емил Милев за осъществения от него и още две лица въоръжен обир в магазин " Била ", оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Наказания от по 6 години отнемане от независимост получиха съучастниците му М.Д. и К.Б.

Съдът обаче постанови и тримата подсъдими да изтърпяват наказванията си при първичен непоколебим режим.

През април Върховният касационен съд удостовери дефинитивно присъдата на Крокодила от 17 година и 6 месеца отнемане от независимост за въоръжен обир пред клона на " Прокредитбанк " в столичния жк " Люлин " през 2010 година, за който на първа инстанция беше оневинен. Тогава Милев и съучастниците му нападнали банковия чиновник Огнян Божилов, който пренасял 136 072 лева към кола инкасо. Преди да отмъкнат парите, те насочили оръжия против него и го блъснали няколко пъти в лицето и по тялото.

Днешната присъда обаче може да бъде обжалвана.

Милев нашумява около престрелката на автомагистрала " Тракия " през декември 2009 година , когато дружно с още двама души отвлякоха турски гастарбайтер. След като го завързали за дърво, взели му 5000 евро и го изоставили, те били засечени от служители на реда и почнала престрелка. Тогава един от групата беше погубен, само че Милев съумя да избяга и се укриваше от правораздаването 4 години. Заради престрелката тогава той беше упрекнат и за опит за ликвидиране против служител на реда, против него има и каузи за още няколко грабежа, в това число на бензиностанция.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР