Известният производител на компоненти за течни охлаждания, словенската компания EK

...
Известният производител на компоненти за течни охлаждания, словенската компания EK
Коментари Харесай

EKWB представи процесорния воден блок EK-Annihilator EX/EP за LGA3647 процесори

Известният производител на съставни елементи за течни охлаждания, словенската компания EK Water Blocks анонсира процесорния воден блок EK-Annihilator EX/EP.
Новият воден блок е подобаващ за Intel LGA3647 процесорите и може да се употребява в работните станции, употребяващи дънните платки от вида ASUS WS C621E SAGE (Socket P), както и сървърите с 1U форм фактор. Всъщност, EK-Annihilator EX/EP е предопределен освен за сървърните процесори Skylake, само че и за чиповете Skylake-E за високопроизводителни HEDT системи. Но последните още не са излезли на пазара.



Както и при множеството водни охлаждания, основата на EK-Annihilator EX/EP е направена от никелирана мед, като отвътре разполага с масив от дребни пластини. Горната част на новия воден охладител е направена от ацетал и има шест отверстия, две от които поддържат фитинги с размер G1/4, а останалите четири – G3/8. Габаритните размери на новия воден блок са 08 x 86 x 20 милиметра.

Процесорният воден блок EK-Annihilator EX/EP към този момент може да бъде закупен от онлайн магазина на словенския производител EK Water Block s. Устройството се продава при цена 138,90 евро .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР