Известният правен експерт и криптозащитник Джон Дийтън изрази своите резерви

...
Известният правен експерт и криптозащитник Джон Дийтън изрази своите резерви
Коментари Харесай

Мрежата на XRP е по-добра от Lightning мрежата на Биткойн според адвокат на Ripple

Известният юридически специалист и криптозащитник Джон Дийтън изрази своите запаси към Lightning Network, като съобщи, че тя не може да се съпоставя с протокола " Spend The Bits ", работещ в XRP Ledger (XRPL).

Дийтън показа мнението си посредством туит в събота, като по едно и също време с това разгласи ролята си на основен правист и ангел вложител в “ ”:

Това не е първият случай, в който Дийтън обществено се застъпва за Spend The Bits като жизнеспособна опция на одобрената Lightning Network в блокчейна на Биткойн .

Забележително е, че съботното известие на Дийтън съответства с туит от крипто аналитика “ “, който обърна внимание на обезпокоително развиване в границите на Lightning Network.

В туита се твърди, че изтъкнат разработчик на Биткойн е открил забележителна накърнимост в сигурността на мрежата, което е провокирало неговото овакантяване на плана.

Разработчикът твърди , че в кода на Lightning Network има умишлени уязвимости, които евентуално дават на злонамерени участници цялостен надзор над мрежата. Струва си да се означи, че някои от главните поддръжници на Lightning Network включват Tether, Bitfinex и BlockStream. Това разобличаване провокира запитвания и опасения по отношение на сигурността и цялостната целокупност на мрежата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР