Известният пловдивски адвокат по наказателно право Стефан Левашки е станал

...
Известният пловдивски адвокат по наказателно право Стефан Левашки е станал
Коментари Харесай

Нападнаха известен пловдивски адвокат, докато разхождал кучето си

Известният пловдивски юрист по наказателно право Стефан Левашки е станал жертва на експанзия, до момента в който разхождал кучето си. Той бил атакуван с камък и застрашен с ликвидиране от мъж, който и преди го е нападал, само че вербално. Адвокатът алармира за случая в профила си във Фейсбук. 

 Адвокат: Полицията е с вързани ръце при домашно принуждение Виж още

По думите му нападението е станало в градинка до постройката на Второ Районно ръководство на полицията в Пловдив, в който регион Левашки живее. Той бил ударен с камък, хвърлен бил и стъклен буркан против него, последвали и ритници по кучето му.

" За повторно ми се случва в границите на последните два месеца този господин, който очевидно храни котките в квартала, да ме атакува. Но до момента беше единствено вербална експанзия. Този път обаче имаше хвърлени буркани по мен, изрита кучето няколко пъти. Разби ми буркан в краката, удари ме с камък по гърба. Гони ме с камък със опасност, че ще ми разбие черепа ", описа юристът в ефира на. 

Според нападателя, откакто в града има кучешка площадка, домашните любимци би трябвало да се разхождат там. На въпрос на юриста по какъв начин да стигне до нея, без да се движи по улицата, юристът бил ударен с кабел в гърба.

Юристът е подал тъжба в полицията. Освен това, доста хора се свързали с него през вчерашния ден, след като написал за случая в обществените мрежи, множеството били за това, че и други хора имат проблем със същия човек, " само че не смеят да кажат или създадат нещо ", добави Левашки пред.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР