Известният ММА треньор Фирас Захаби очаква Конър Макгрегър да нокаутира

...
Известният ММА треньор Фирас Захаби очаква Конър Макгрегър да нокаутира
Коментари Харесай

Звезден треньор със смела прогноза за Конър - Порие

Известният ММА треньор Фирас Захаби чака Конър Макгрегър да нокаутира Дъстин Порие още веднъж.

Двамата ще се срещнат в основното събитие на UFC 257, което ще се организира на 23 януари. Това е дуел реванш, защото в първата им среща ирландецът нокаутира съперника си в първия рунд. Сега съгласно мнозина борбата ще е по-оспорвана, само че въпреки и да не отписва изцяло Порие, Захаби счита че сюжетът ще е същия.

" Не споделям, че Дъстин няма шансове, " споделя Захаби. " Но давам 60-40 в интерес на Макгрегър. Обикновено не давам такива прогнози изключително на това високо равнище. Това са елитни спортисти и международни първенци. И двамата имат шансове за победа и са опитни, рискови и умеят да завършват борбите. Защо обаче клоня толкоз към Макгрегър?

Ами мисля, че тук ключът е в стиловете. Конър Макгрегър е най-хубавият в контраатаките в цялата история на UFC. Никога не е имало подобен като негов ММА. Най-силното оръжие на Дъстин е бокса, което пък ще зареди изцяло Макгрегър - тъкмо каквото той желае. И въпреки Дъстин да е добър в стойка, той не е на равнището на Макгрегър. "

Шансът за победа на Дъстин, съгласно Фирас Захаби, е да вложи цялото си сърце и да изкара до късните руднове. Треньорът от Канада обаче счита, че Конър ще завърши всичко още в първите два рунда.

" Не мисля, че ще се проточи дълго. Смятам, че Макгрегър ще си свърши работата още в първите два рунда. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР