Известният крипто анализатор Майкъл ван де Поуп съобщи на своите

...
Известният крипто анализатор Майкъл ван де Поуп съобщи на своите
Коментари Харесай

Анализатор споделя прогнози за Биткойн, Етериум и няколко други алткойна

Известният крипто анализатор Майкъл ван де Поуп заяви на своите почитатели в Twitter, че следи развиването на някои цифрови активи, в това число Биткойн (BTC), Етериум (ETH), Лайткойн (LTC) и 3 от по-големите алткойни.

Той има вяра, че като цяло крипто пазарите има още накъде да се развият, преди да стане време за забележителна промяна.

Според него Биткойн може да доближи равнище от $38,000 до $42,000, преди да претърпи промяна. По отношение на краткосрочната му прогноза по отношение на флагманската криптовалута, ван де Поуп твърди, че BTC може да възобнови възходящия си тренд, в случай че биковете съумеят да си върнат равнището от $29,800.

Що се отнася до Етериум , Поуп счита, че водещият алткойн по пазарна капитализация може да се увеличи до диапазона от $2,700 до $3,000, до момента в който Лайткойн може да се доближи равнище към $260.

Отвен това Майкъл ван де Поуп показа, че съгласно него  Avalanche (AVAX) може да се повиши до равнище от $55 до $65.


 


Друг алткойн, който анализаторът държи под око е Cosmos (ATOM), защото съгласно него токена може да се изкачи до цена към $35, а прогнозата му за Chainlink (LINK) е, че може да доближи сред $18 и $22.

Към момента на писане на публикацията Биткойн се прави оценка на към $30,300, Етериум се търгува за към $2,120, а Лайткойн – за $103 след 8% нарастване през последните 7 дни. Също по този начин AVAX се намира на равнище към $21.5, ATOM е на стойност $12.7, а LINK – $8.6.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР