Известният журналист Константин Караджов изненадващо напусна bTV след 20 години

...
Известният журналист Константин Караджов изненадващо напусна bTV след 20 години
Коментари Харесай

Шокираща рокада в bTV: Хекимян тикна известен журналист в ръ...

Известният публицист Константин Караджов изненадващо напусна bTV след 20 години стаж в медията и отива в конкурентната NOVA. На новото място той става изпълнителен продуцент на новините в Нова NEWS на мястото на Габриела Николова, която беше пристигнала с целия си екип на Канал 3, написа " Галерия ", базирайки се на хора от нюзрума на двете медии.



В bTV Караджов беше началник на продуцентите в новините. Той е един от най-талантливите телевизионни публицисти в утринния блок и до неотдавна нищо не предвещава неочакваната рокада. В основата на раздялата на Караджов с bTV е решението на шефа на " Новини, настоящи излъчвания и спорт " Антон Хекимян да уволни годеницата на Караджов - Ирена Рашева.

Тя към този момент е кореспондент в новия утринен блок на NOVA NEWS. Караджов и Ирена Рашева се сгодиха през септември, а под обща фотография, която разгласява в обществените мрежи, журналистът написа “ Мечтай, пожелай, направи “.

Напускането на Константин Караджов е тежък удар за bTV, тъй като продуцентът е един от най-креативните и разпознаваеми лица на медията. След като Хекимян стана началник на медията тя губи много от най-популярните си лица като Лора Крумова, Марина Цекова и други В същото време Нова телевизия отбелязва впечатляваш рейтинг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР