Известният готвач Андре Токев няма да излезе предсрочно на свобода

...
Известният готвач Андре Токев няма да излезе предсрочно на свобода
Коментари Харесай

Предсрочното пускане на Андре Токев обжалвано от Софийския затвор

Известният готвач Андре Токев няма да излезе предварително на независимост тази седмица, защото решението на Софийския градски съд е било обжалвано от администрацията на Софийския затвор пред апелативния съд, заяви бТВ в понеделник.

Какви са претекстовете на пандиза за обжалването не е ясно. Предстои установяване на дата за разглеждане на делото.

Миналата седмица Софийският градски съд се произнесе позитивно по настояването на Токев за предварителното му освобождение. Определен бе изпитателен период до приключването на присъдата през август. Освен това бе свалена и възбраната за Токев да кара.

От прокуратурата оповестиха, че няма да апелират предварителното освобождение на готвача, само че това са сторили от Софийския затвор.

Токев получи 7 месеца затвор дейно поради шофиране в нетрезво положение, откакто беше хванат да кара с 1.9 промила алкохол в кръвта през есента на предходната година. Той призна виновността си и се споразумя с прокуратурата. Към присъдата му бяха добавени и 3 месеца затвор поради предходна условна присъда за същото нарушение. Така общото наказване стана 10 месеца, от които бяха приспаднати 2 месеца домакински арест. Токев работи в пандиза и това разрешава понижаване на наказването с още 1/3.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР