Известният британски телевизионен водещ и комик Пол О'Грейди почина на

...
Известният британски телевизионен водещ и комик Пол О'Грейди почина на
Коментари Харесай

Почина известният тв водещ и комик Пол О`Грейди

Известният английски ефирен водещ и комедиант Пол О'Грейди умря на 67-годишна възраст, заяви Би Би Си, представено от Българска телеграфна агенция.

Той си е отишъл " ненадейно, само че спокойно " във вторник вечерта, се показва в направеното от брачна половинка му Андре Портасио.

" С огромна горест ви оповестявам, че Пол умря ненадейно, само че спокойно през вчерашния ден вечерта. Той ще липсва доста на своите близки, другари, семейство, животни и на всички, които се радваха на неговия комизъм, духовитост и съчувствие. Знам, че той би желал да ви благодаря за цялата обич, която му засвидетелствахте през годините ", написа Портасио.

Пол О'Грейди се прочува през 90-те години на предишния век с емблематичния си облик на мил кралицата Лили Савидж, след което води шоуто " Blankety Blank " и други развлекателни стратегии.

На по-късен стадий от кариерата си О'Грейди е водещ на редица чат-шоута и също по този начин придвижва любовта си към кучетата на екрана.

Наскоро той беше на турне, превъплъщавайки се в облика на мис Ханиган в мюзикъла " Ани ".

Преди няколко седмици, откакто се завърна от зрелище в Нюкасъл, О'Грейди написа в Инстаграм, че " доста се радва да играе ролята още веднъж след толкоз дълго време, изключително с подобен в действителност необикновен и прелестен актьорски състав ".

Дългогодишният радио продуцент на Пол О'Грейди, Малкълм Принс, сподели, че е посетил звездата в дома му във вторник следобяд, описвайки го като " смеещ се, ухилен и цялостен с живот ".

" Той беше толкоз горделив с " Ани " и очакваше с неспокойствие толкоз доста нови планове. А в този момент го няма. Не мога да допускам. Загубихме неповторим гений, а аз изгубих безценен другар ", написа Принс в Туитър. 

Журналистката и телевизионна водеща Лорейн Кели разказа О'Грейди като " в действителност специфичен човек, занимателен, смел, самоуверен, благ и умен ". " Наистина тъжна вест. Той ще липсва доста ", написа Кели в Туитър. 

Британската кралица консорт Камила сподели в изказване, че е " надълбоко натъжена " от гибелта на своя другар Пол О'Грейди, който " с топлото си сърце и заразителния си комизъм е озарил живота на толкоз доста хора ".

Съпругата на крал Чарлз Трети и телевизионният водещ имаха специфична връзка поради любовта си към четириногите другари на индивида, срещаха се неведнъж и работеха в тясно съдействие в поддръжка на известния дом за кучета и котки " Батърсий " (Battersea), напомня ДПА. 

Според осведомен източник Камила ще показа съболезнованията си със фамилията на О'Грейди уединено.

В знак на респект към водещия телевизия Ай Ти Ви ще покаже още веднъж специфичния епизод на хитовото му предаване му " For The Love Of Dogs " с присъединяване на кралицата консорт.

Камила е патрон на " Батърсий ", а О'Грейди беше дълготраен дипломат на благотворителната организация за отбрана на животните.

RIP Paul O’Grady, animal lover, entertainer of millions, and much missed colleague.

Our thoughts and feelings go to Paul’s friends and family at this difficult time.
— Paul O'Grady - For the Love of Dogs (@RealPOGDogs)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР