Известният британски промоутър Еди Хърн обяви кога най-вероятно ще се

...
Известният британски промоутър Еди Хърн обяви кога най-вероятно ще се
Коментари Харесай

Джошуа срещу Усик през пролетта на 2020 година

Известният английски промоутър Еди Хърн разгласи по кое време най-вероятно ще се боксират носителят на 4 пояса в тежката категория Антъни Джошуа и абсолютният международен първенец в полутежката Александър Усик.

"Усик първо ще организира пердах през месец май, с който ще дебютира в тежка категория. Вероятно негов противник ще е Александър Поветкин. След това Александър ще организира още един пердах. А след това, най-вероятно, WBO ще го направи наложителен кандидат за международната купа на Джошуа. Предполагам, че тяхната борба ще се организира напролет на 2020 година ", сподели Хърн.

Пред това Джошуа може да се изправи против Кубрат Пулев. Българският боксьор завоюва позицията на главен кандидат за купата на Международната боксова федерация (IBF), откакто пред българска аудитория победи Хюи Фюри в края на 2018 година

Кобрата обаче бе много обратно в плануваните срещи на британеца, с който към този момент един път заставаха очи в очи през октомври 2017 година Тогава Пулев се отхвърли дни преди дълго чакания конфликт поради сериозна травма.

Преди дни, Кубрат, който се готви на Белмекен за мача си на 23 март в Съединени американски щати, изрази убеденост, че има сили да победи Антъни Джошуа.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР