Известният астролог Тамара Глоба е готова с прогнозата си за

...
Известният астролог Тамара Глоба е готова с прогнозата си за
Коментари Харесай

Реки от пари за три зодии цяла есен

Известният астролог Тамара Глоба е подготвена с прогнозата си за идните месеци и за цялата есен. По нейни думи идват доста щастливи дни за представителите на няколко знака.

Астроложката е безапелационна, че планетите и звездите обричат на финансов триумф хората, родени под три знака.

Според нея дъжд от пари безусловно ще окъпе представителите им и безграничното благополучие ще е неделимо от всекидневието.

Първи в листата са хората, родени под съзвездието Овен . По думите й благосъстоянието ще е обвързвано с техни близки родственици или родители. Вероятно те ще получат финансова поддръжка от тях или ще получат огромно завещание.

Следващият знак в листата, който ще усъвършенства доста финансовото си положение, е Телецът . За родените под този знак есента ще бъде в действителност щастливо време. Техните фантазии ще се осъществен и всичките им проекти ще се осъществят с лекост. Във финансов проект няма да имате никакви проблеми. Обречени сте на обилни облаги.

За Близнаците , за разлика от Телците, парите няма да падат от небето. Това обаче не значи, че би чакат малко финансови благоприятни условия. Идването на есента ще ви донесе доста работа и облаги. Разбира се, ще се наложи да се потрудите, с цел да получите впечатляваща премия, само че ви подсигуряваме, че ще бъде доста сладка, написа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР