Известният астрофизик, професор от Университета в щата Кънектикът Рон Малет

...
Известният астрофизик, професор от Университета в щата Кънектикът Рон Малет
Коментари Харесай

Астрофизик сензационно: Знам как работи машината на времето ВИДЕО

Известният астрофизик, професор от Университета в щата Кънектикът Рон Малет съобщи, че знае по какъв начин е устроена машината на времето.

По-точно е да се каже, че ученият е извел формула, въз основата на която може да се сътвори този приказен уред.

Според теорията на относителността на Айнщайн, времето е относителна големина, то директно зависи от гравитацията и скоростта, с която предметът се реалокира из Вселената. Тоест времето може да бъде забавено или ускорено.

Но по какъв метод даже в този случай може да се попадне в предишното или в бъдещето?
Малет е извел формула, съгласно която времето може да се завърже на възел, който ще разреши пътуване и в двете направления. Според него, за това ще ни оказват помощ пръстеновидните лазери.

"Колегите ми професори се отнесоха към тази концепция много скептично. Според тях, това не е нищо повече от теоретична небивалица, както и теорията на относителността на самия Айнщайн, която не може нито да бъде тествана, нито по някакъв метод да бъде употребена за пътешествия във времето ", споделя той.

При това, би трябвало да се означи, че даже самият Малет признава ограничеността на своите достижения по този въпрос, само че е уверен, че това е единствено началото при разкриването на тайните на времето и намирането на метод за свободното напредване из него.

Ученият е уверен в основното - това е допустимо, човечеството рано или късно ще пътешества в предишното и бъдещето.

Но, в случай че това е по този начин, за какво ние не следим всеобща поява в нашето през днешния ден на посетители от предишното или бъдещето?

Отделни случаи, естествено, има, само че всичките те се придават на бъгове в матрицата.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР