Известният актьор и народен артист на СССР Армен Джигарханян, който

...
Известният актьор и народен артист на СССР Армен Джигарханян, който
Коментари Харесай

Прочутият народен артист Армен Джигарханян не е готов да прости на младата си жена и се замисли за развод

Известният артист и национален актьор на Съюз на съветските социалистически републики Армен Джигарханян, който сега е в болница, съобщи, че не е подготвен да елементарни на жена си Виталина Цимбалюк-Романовска, която, по думите му, му предизвикала доста болежка. Прочутият национален актьор постъпил на лекуване в 57-а градска болница в Москва на 10 октомври след плевел фамилен спор с третата си брачна половинка. Лекарите правят оценка положението му като „ приблизително тежко”. По-късно съветските медии оповестиха, че 82-годишният актьор счита да се разведе с 38-годишната си брачна половинка, която е началник на неговия спектакъл.

„ В моя живот се случиха не доста положителни неща. Имах си жена като всеки естествен човек. След това се оказа – аз ли не й одобрявам, тя ли не ми харесва... Тъжно е, повярвайте ми. Сега ми е доста мъчно да произнеса семейството й, доста болежка ми аргументи, несправедлива болежка. Винаги се опасявам, даже когато мои близки се доближават към мен. Ах, споделям, не, дайте ми да помисля и да взема някакво решение”, сподели Джигарханян в ефира на радио " Прямой эфир с Андрей Малахов ".

Попитан подготвен ли е да елементарни на жена си, той дава отговор негативно. „ Не, в този момент споделям не. И дори мисля, че решително споделям не”, добави той.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР