Известните личности имат точно толкова проблеми, колкото и един обикновен

...
Известните личности имат точно толкова проблеми, колкото и един обикновен
Коментари Харесай

Жената, която обвини Леброн Джеймс, че изневерява

Известните персони имат тъкмо толкоз проблеми, колкото и един елементарен човек. Разликата обаче е, че всички се интересуват от техните и те стават публично притежание.
 Адам Лавин, Съмнър Стро и изказванието на инфлуенсърката, че е имала връзка с изпълнителя
Обвиненията в невярност към Адам Лавин

Става забавно

Като изневерите да вземем за пример, които са постоянно срещани, като Адам Лавин беше една от последните звезди, които влязоха в полезрението ни точно с това. А в този момент има един необикновен обвинен - Леброн Джеймс.

Според Fox News, София Франклин в подкаста си Sofia with an F е отправила забавни обвинявания против Краля. Повод за това е била повдигнатата тематика за изневерите на Адам Лавин. В подкаста си София твърди, че знае, че Леонардо ди Каприо да вземем за пример е задължавал дамите, с които излиза, да подписват съглашение за поверителност. По този метод си подсигурява, че персоналния му живот няма да се окаже на показ.
If ur gonna cheat.. at least have some respect and LOWER UR FUCKING VOICE ADAM
Точно тогава водещата на подкаста загатва и Леброн Джеймс. Според нея той е прочут с това, че провежда празненства, на които дамите са длъжни също да подпишат сходно съглашение за неразкриване. Следва и реторичният въпрос към продуцента на подкаста ѝ, че не е знаел, че Леброн изневерява.
 Леброн Джеймс, корицата на Sports Illustrated, синовете му Брони и Брайс и проектът на Краля да играе и с двамата в NBA
Грандиозният проект на Леброн Джеймс

Дори небето не може да ограничи Краля

София Франклин твърди, че си нямаме концепция какъв брой изненадващо потайни и съмнителни са множеството хора. Към момента Леброн Джеймс не е дал отговор обществено на изказванията, че изневерява на брачната половинка си, с която са дружно още от гимназията и имат три деца. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР