Известната американска телевизионна водеща Опра Уинфри с лекота би удържала

...
Известната американска телевизионна водеща Опра Уинфри с лекота би удържала
Коментари Харесай

Опра Уинфри е по-популярна сред американските избиратели от Доналд Тръмп

Известната американска телевизионна водеща Опра Уинфри с лекост би удържала победа над Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, в случай че президентските избори, планувани за 2020 година, се проведат в този момент. Това сочат оповестените през днешния ден резултати от анкета на социологическа организация "Расмусен доклад ", представени от ТАСС.

Близо половината гласоподаватели или 48 % биха дали своят вот за Опра по отношение на 38 % за Тръмп. Други 14 % са декларирали, че към момента нямат мнение по този въпрос. В проучването са обхванати 1000 души, а вероятността за неточност е до 3 %.

Уинфри биха подкрепили 76 % от демократите, 22 % от републиканците и 44 % от гласоподавателите, които не се числят към нито една от водещите партии. Гласа си за Тръмп биха дали 66 % измежду републиканците, 12 % от демократите и 38 % от "независимите " гласоподаватели.

Повечето дами - 52 % - биха предпочели водещата отпред на Белия дом. Анкетата сочи също по този начин, че за първата милиардерка от афроамерикански генезис като цяло биха дали своят вот гласоподаватели до 40-годишна възраст. Уинфри има лична киностудия, ефирен канал и списание.

По-рано нейната близка другарка, телевизионната водеща Гейл Кинг съобщи по телевизия Си Би Ес, че Уинфри е "заинтригувана " от концепцията да се състезава в президентските избори. Американските медии започнаха да разискват вероятността 63-годишната звезда да се включи в конкуренцията за Белия дом след речта й на церемонията за връчване на премиите "Златен глобус " в неделя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР