Известен гръцки престъпник беше разстрелян показно по време на семейно

...
Известен гръцки престъпник беше разстрелян показно по време на семейно
Коментари Харесай

Показно убийство на мафиот

Известен гръцки нарушител беше разстрелян показно по време на фамилно празненство. Убийството е станало през вчерашния ден следобяд, до момента в който 55-годишният Янис Скафтурос е чествал Великден със фамилията си в родното си село Скурта в област Беотия, Южна Гърция, оповестяват гръцките медии, представени от Българска телеграфна агенция.

Семейната колекция е била в бащината къща на Скафтурос. Извършителите са пристигнали с мотори, влезнали са в двора на къщата и произвели голям брой изстрели. Нападателите са били четирима, само че единствено двама от тях са стреляли. Скафтурос, който се счита за член на гръцката мафия, е прострелян с 15 патрона, оповестява телевизия " Скай ". Ранени са щерка му и свекър му. Според информация на в. " Катимерини " двамата потърпевши са настанени в болница като няма директна заплаха за живота им.

Използваното оръжие е било автомат Калашников. Според полицейски чиновници причинителите са били експерти, а акцията е била доста добре планувана и осъществена. Често при сходни закононарушения причинителите идват от чужбина и незабавно след закононарушението бягат от страната. Предположенията са за почистване на остарели сметки или заявяване на власт от нови играчи в незаконните структури на страната.

Скафтурас постоянно се е придвижвал с защита и съгласно информацията доста малко хора са знаели къде ще чества със фамилията си тази година. Полицията организира огромна акция по разкриване на причинителите на закононарушението, в това число с хеликоптер, оповестява " Прото тематика ", заяви БНР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР