Известен дерматолог, помогнал на стотици пациенти да се отърват от

...
Известен дерматолог, помогнал на стотици пациенти да се отърват от
Коментари Харесай

Известен дерматолог: С този прост трик кафявите петна по лицето и кожата изчезват напълно

Известен кожен лекар, оказал помощ на стотици пациенти да се отърват от казуса с пигментните петна по кожата, е употребявал за задачата примес от две съставки: сок от кромид лук и ябълков оцет.
Ето в какво се състои тяхното деяние поотделно.
Свежият сок от лук е с високо антиоксидантно наличие и предотвратява увреждането на кожата.
От своя страна, ябълковият оцет е с високо наличие на хидрооксидни киселини, които имат свойството да отстраняват мъртвите кафези на кожата и да поддържат изрядно нейното функционално положение.

Комбинацията от тези две съставки може да си приготвите сами като: нарязвате на части една приблизително огромна глава кромид ( “стар “) лук и го смесвате с 2 с.л. ябълков оцет; поставяте в блендер тази примес и я разбивате, до момента в който не се хомогенизира изцяло.
Накисвате памучен тампон в получената примес и разтривате зоните на кожата, върху които са се появили пигментните петна.
За да бъде задоволително ефикасна, тази процедура повтаряте всекидневно в продължение на 30 дни, само че още в края на първата седмица ще установите, че пигментните петна стартират очевидно да избледняват.

Използвайте този естествен лек да решите казуса без приложимост на скъпи и незадоволително ефикасни лосиони и кремове, които, също така, съдържат постоянно и недотам безвредни химически субстанции!
Пробвайте също и с тези лесни и налични техники за унищожаване на тъмни петна и лунички:
1. Тъй като луничките и петната са породени от натрупването на меланин, а количеството му се усилва от слънцето, то наложително би трябвало да се пазите от излагане на слънце. Използвайте шапки и слънцезащитни кремове с висок фактор.

Маски с хума
2. Измивайте лицето си с кисело мляко, той е необикновен артикул за избелване.
3. Разтрийте малко лимонен сок върху луничките и петната, за избелване и тонизиране на кожата.
Вода
4. Ако постоянни разтривате късчета от червен лук върху кожата си, ще премахнете луничките, старческите петна и ще се сдобиете с избледняла кожа бързо.

5. Медът има физически избелващи свойства и работи бързо при избелване.
6. Най-нежният метод за облекчение на пигментацията се прави с витамин Е или рициново масло. Намажете лицето с витамина или с маслото и преспете по този начин за вечерта.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР