Известен български музикант се оказа истински насилник и побойник. За

...
Известен български музикант се оказа истински насилник и побойник. За
Коментари Харесай

Известен български музикант се оказа истински насилник и побойник

 Известен български музикант се оказа същински принудител и хулиган. За това споделя във Facebook брачната половинка му Албена Безовска. Тя признава, че е взела решение да изложи обществено казуса с тромпетиста Генчо Въртовски, тъй като се опасява той да не повтори изстъпленията си още веднъж.  Ето и покъртителния роман, който тя разгласява на стената си във Facebook:

" За страдание към този момент са намесени доста хора (не от мен) и се постанова да обявявам тези документи - ограничаващата заповед, поради която Генчо Въртовски е изваден от апартамент и здравното удостоверение, издадено към 30 минути след следващия акт на принуждение върху една от дъщерите ни. Бях на Витоша с Ани, когато сестра ѝ се обади, че татко ѝ е почнал да я наскърбява и заплашва, помоли час по-скоро да се приберем. 

Минути по-късно се обади още веднъж, само че чувахме единствено писъците ѝ и молбите ѝ да помощ, след това той очевидно мазета телефона от ръцете. Чули са ги съседката и синът ѝ, само че не са реагирали. Как се прибрахме, не знам. Виолета беше смазана от претърпяното. Още сънува кошмари. Два пъти постъпва в болница, отключила е автоимунно заболяване.

През 2018 година, след сходна история, съдът издаде предписание на Генчо и предизвестие, че в случай че още един път си разреши принуждение, ще има наказателно дело против него. Полицията го арестува за несъблюдение на това предписание, а съдът издаде ограничаваща заповед, която той отхвърли да извърши, полицията ревизира и се наложи да го изведе от жилището.

Той продължи да тормози дъщерите ни, аз бях отвън София и те смениха ключалките, с цел да не треперят непрекъснато.

Няколко пъти му предложих да се разберем без съдилища, помолих го да ми остави малко време, с цел да намеря къде да се изнесем, с цел да може да се прибере в жилището и да не нарушава заповедта. Два пъти ни стопира тока, третия път го хванахме в точния момент.

Ходи на всички места, споделя, че живее в гаража, който е на 10 метра от входа на блока и е в нарушаване на ограничаващата заповед, само че не загатва въпросната заповед и долнопробните подиуми на принуждение, които през последните години станаха непрекъснати.

Логичният въпрос е за какво сме го търпели. Близките ми знаят през какво прекосих със сина ми, по-късно с татко ми, който не можа да понесе загубата на своя внук. Близките ми знаят, че работя до пристъп, с цел да осигуря средства за децата си, тъй като татко им от години не им дава нищо, не е платил нито една такса за курс или за следването им.

Близките ми знаят, че просто нямах сили да се занимавам с долнокачествен измамник, принудител и манипулатор. Не наподобява на индивида, който може би познавате, нали! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР