Извършват се интензивни процесуално-следствени действия. Събрали сме страшно много доказателствен

...
Извършват се интензивни процесуално-следствени действия. Събрали сме страшно много доказателствен
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Започва прокурорска проверка на пълния чадър върху Георги Семерджиев

Извършват се интензивни процесуално-следствени дейности. Събрали сме ужасно доста доказателствен материал. Назначават се доста експертизи. Симона Радева беше разпитана от нас преди да бъде разпитана от Вътрешна сигурност. Знаехме тази информация, само че не искахме да излиза в медиите. Не беше редно управлението на Министерство на вътрешните работи да изнася информация по делото, тъй като може да попречи на следствието ", съобщи зам.-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров пред " България Он Еър ", разяснявайки жестоката злополука, в която починаха две млади дами.

Екип от трима души ще се занимава със случая, а той чака съдът да наложи на задържания Георги Семерджиев най-тежката мярка за неотклонение.

" Ще стартира прокурорска инспекция на цялостния чадър върху Георги Семерджиев. Причините да се стигне дотук би трябвало да бъдат изследвани и пресечени, очевидно има проблем в службите за сигурност. Доволен съм, че бързо локализирахме местонахождението му и успяхме да го заловим и изолираме от обществото. Имаше заплаха да успее да се укрие, очевидно е безпардонен вид ", уточни Тодоров.

" Семерджиев го грозят от 5 до 20 години затвор, а зам.-директорът на Национална следствена служба чака да бъде открита негова съпричастност към други закононарушения, за които да му издигнат още обвинявания. "

" Има доста неточности на доста служби, които са довели до този съдбовен случай. Лежал е един път 8 години в пандиза за владеене на опиати, Национална следствена служба за пръв път се сблъсква с това лице. Явно има проблем при административните санкции и влизането им в действие, откакто доста хора след толкоз нарушавания не престават да ръководят транспортни средства ", сподели още гостът на Ганиела Ангелова.

По думите му, " когато имаш възприятие за безотговорност, за теб няма значение дали наказването ще е 5 години затвор или пожизнен затвор. "

" Министърът на вътрешните работи води очевидна битка с основния прокурор и това се отразява надолу по веригата ", означи Тодоров.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР