Извършителят, запалил входната врата на Културен дом Иван Михайлов в

...
Извършителят, запалил входната врата на Културен дом Иван Михайлов в
Коментари Харесай

Арестуваха подпалвача на българския културен дом в Битоля

Извършителят, запалил входната врата на Културен дом " Иван Михайлов " в Битоля, Северна Македония, е хванат. Това заяви македонският вътрешен министър Оливер Спасовски във Facebook.

Арестуваният е известен македонски артист - Ламбе Алабаковски.

" Работихме непрекъснато, с цел да открием причинителя, взети бяха поради всички доказателства, а след формалните диалози през миналите дни, нощес, с предписание на съда беше осъществен обиск на две употребявани от Л.А. (34 г.) местоположения в Битоля, където са открити и конфискувани предмети, свързани с закононарушението, след което лицето е арестувано ", споделя Спасовски.

Алабаковски е признал за закононарушението, добавя министърът.

" За следващ път показахме, че единствената мощ, която има всяка правова страна, е властта да унищожава престъпността. И в този сегмент няма " извинете ", няма предпазени лица - всички са равни пред закона и всеки, който е сбъркал - би трябвало да носи отговорност! ", добавя Спасовски.

Алабаковски неотдавна се завръща от Съединени американски щати със фамилията си. Певецът е измежду най-популярните в поп-средите в западната ни съседка и след дни има присъединяване в концерт.

Премиерът Кирил Петков мигновено благодари на управляващите в Северна Македония за " ефикасните дейности " и залавянето на подпалвача в оптимално къс период.

" Категорично няма да се поддаваме на провокации, които имат за цел да саботират връзките със съседите ни ", споделя още министър-председателят ни.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР