Извършителят на убийството в „Лозенец” е изключително агресивен и в

...
Извършителят на убийството в „Лозенец” е изключително агресивен и в
Коментари Харесай

Радев: Нападнатите полицаи са добре

" Извършителят на убийството в „ Лозенец” е извънредно нападателен и сега. Той е настанен в Център за психологично здраве, където е под защита. " Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов на брифинг в Пловдив, представен от ИА " Фокус ".
Думите му са във връзка задържаният мъж с психологични проблеми, направил убийстовото в столичния квартал Лозенец по-рано в сряда.
При ареста той е нападнал полицейските чиновници, които са го извели от вкъщи му.
Добро е положението на полицейските чиновници, които бяха нападнати от млад мъж с психологични проблеми в София, съобщи министърът на вътрешните работи Валентин Радев.
Гл. комисар Маринов посочи, че сигналът е бил подаден от майката на причинителя, която сама се е явила в полицията и е декларирала, че синът й редовно я пребива и че в този миг е самичък с татко си.
Полицията е работила неотложно и е изпратила екипи на място, както и психолог. Мъжът е направил опит да нападне и чиновниците на полицията, само че те са били готови и са го обезвредили бързо.
" За страдание намерихме бащата мъртъв вътре ", сподели Маринов.
" В момента държанието му е извънредно нападателно и той се пробва да нарани и хората от центъра и да избяга ", съобщи основен комисар Младен Маринов.
По думите му мъжът е освидетелстван и лекуван от психологични проблеми и преди. В момента следва да бъде назначена експертиза.
Министър Радев съобщи, че такива хора не би трябвало да се разхождат свободно.
" Трябва да ги задържим и да ги охраняваме, а преди този момент би трябвало да е променено законодателството. Докато са към момента в психиатрия те одобряват медикаменти и са добре, само че постоянно връщайки се у дома те стопират да одобряват медикаменти и стават доста рискови. Трябва да открием метод, с цел да опазим обществото от психологично болните хора ", разяснява още министър Радев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР