Извънземни крадат ток и натоварват хората с високи сметки за

...
Извънземни крадат ток и натоварват хората с високи сметки за
Коментари Харесай

Извънземни крадат ток

Извънземни крадат ток и натоварват хората с високи сметки за електричество. Това се жалват поданици на Ново село (Пловдивско), които се кълнат, че постоянно са посещавани от зелени човечета. Оплакването беше доказано и от кмета на обитаемото място Тодор Атанасов, написа в. "България през днешния ден ".

Най-ощетени от извънземните нападения са възрастни мъж и жена от селото. Двойката отишла в кметството, оплакали се, че сметката им за ток е прекомерно висока и дали своето пояснение за случая.

Всяка нощ съществата от непозната вселена кацали в двора на бабата и дядото, влизали в къщата им и с съоръжения като шишове се включвали към електромера, с цел да се зареждат. След това изчезвали с извънземния си транспортен съд с ослепителна светлина. След време набезите им се повтаряла и още веднъж работили по изпитаната скица за кражба на ток.

Бабата и дядото били шокирани от извънземните визити, само че признали, че не смеят да се опълчат на пришълците. Тревожели се, че могат да бъдат отвлечени и в никакъв случай повече да не се върнат на Земята. Затова и старците почтително приемали високите сметки за електричество, само че в последно време се задъхвали да ги заплащат. Възрастните хора потърсили помощ от кмета на Ново село, с цел да им помогне със отговорностите им. Селският отличник признава, че жалбата на фамилията мощно го шокирала и не знаел по какъв начин тъкмо да отговори.

Бабата и дядото настояват още, че обмислят проект по какъв начин да заловят извънземните и да покажат крадците пред цялото село. Засега нямали направени съответни дейности, само че нямало да търпят повече агресивното държание на пришълците.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР