Извънредно положение беше обявено във вторник заради ширещите се проблеми

...
Извънредно положение беше обявено във вторник заради ширещите се проблеми
Коментари Харесай

Орегон издава извънредно положение заради ширещите се проблеми с фентанила в Портланд

Извънредно състояние беше оповестено във вторник поради ширещите се проблеми с фентанила в центъра на Портланд – единствено три години откакто Орегон стана първият щат, който декриминализира използването на опиати.

Прав. Тина Котек, дружно с ръководителя на окръг Мултнома Джесика Вега Педерсън и кмета на Портланд Тед Уилър, издадоха разпоредба за основаване на незабавен команден център за реагиране и предварителна защита на свръхдоза опиати за минимум 90 дни.

„ Нашата страна и нашият щат в никакъв случай не са виждали толкоз гибелен и пристрастяващ опиат и всички се борят с това по какъв начин да реагират “, сподели губернаторът Котек.

„ Председателят, кметът и аз осъзнаваме нуждата да действаме незабавно и единно в нашите системи за публично здраве и сигурност на общността, с цел да се оправим с тази рецесия. Всички сме дружно в това. “

Трите едновременни заявления за изключителни обстановки бяха издадени за сливане и „ пренасочване на съществуващите запаси “ в юрисдикциите на града, окръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР