Извънредно обръщение на Путин е било разпространено в поне три

...
Извънредно обръщение на Путин е било разпространено в поне три
Коментари Харесай

Хакери удариха Кремъл! Пуснаха фалшиво обръщение на Путин за обща мобилизация и спешна евакуация

" Извънредно послание на Путин " е било публикувано в най-малко три съветски области - Ростовска, Воронежка и Белгородска, част от които към този момент седмица са под масиран обстрел. Руските медии оповестяват, че " фалшификатът " е излъчен по радиостанциите.

В него става дума за " обща готовност " и въвеждане на военно състояние в пограничните региони на Русия, оповестява Руската работа на Би Би Си.

" Руснаци, съграждани, братя и сестри. Днес в четири часа сутринта украински войски, въоръжени от блока НАТО със единодушието и поддръжката на Вашингтон, нахлуха на територията на Курска, Белгородска и Брянска области. Нашите граничари и въоръжени сили дават заслужен отпор на превъзхождащите сили на агресора. На територията на Курска, Белгородска, Брянска области с мой декрет беше въведено военно състояние.Също по този начин през днешния ден ще подпиша декрет за обща готовност, защото за успеха над рисков и подъл зложелател, ще би трябвало да обединим всички сили на Руската федерация ", цитира " Медуза " подправеното послание на Путин.

" Извънредното послание на Путин ", показано по някои телевизионни мрежи, е хакерска офанзива, сподели представителят на съветския президент Дмитрий Песков. Специалисти към този момент са овладели обстановката, е представен от ТАСС Песков.

" Да, това в действителност беше хакерска офанзива. Ние знаем за това. Сега операторите са незабавно осведомени от съответните ведомства, а контролът към този момент е възобновен ", сподели той пред РИА Новости.

В обръщението, което Кремъл в този момент е заставен да разяснява, " Путин " прикани жителите на Курска, Белгородска и Брянска области да се изтеглят надълбоко в съветската територия, като съблюдават ред и успокоение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР